• Головна
  • Новини
  • 4 червня відбудеться 2-е пленарне засідання 9-ої сесії Вараської міської ради

4 червня відбудеться 2-е пленарне засідання 9-ої сесії Вараської міської ради

Близько ста питань порядку денного заплановано розглянути під час другого пленарного засідання дев'ятої сесії Вараської міської ради. Сесія розпочнеться о 10-й годині у п'ятницю 4 червня 2021 року.

Майже усі питання "земельні" - депутати розглядатимуть проєкти рішень щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва, встановлення орендної плати за користування земельними ділянками, відведення земельних ділянок у постійне користування, розроблення проєктів землеустрою для відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлових будинків, щодо надання земельних ділянок в оренду, проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок для їх викупу і т.д.

Нагадаємо, що під час першого пленарного засідання депутати затвердили звіт щодо виконання бюджету Вараської громади за I квартал 2021 року та взяли до відома інформацію про виконання програми економічного і соціального розвитку громади на 2020 рік.

Також затвердили Положення про громадський бюджет Вараської міської територіальної громади, встановили нові ставки податків (єдиного, транспортного, земельного) і туристичного збору. Окрім цього 28 травня було затверджене Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти та оголошено конкурс на посаду керівників п'ятьох закладів загальної середньої освіти громади.

Рішенням сесії було перейменоване Кузнецовське МКП. Проголосували депутати і за внесення змін до бюджету громади на 2021 та декількох програм.