• Головна
  • Новини
  • На території Вараської громади відбудуться рейди проти стихійної торгівлі

На території Вараської громади відбудуться рейди проти стихійної торгівлі

У середу 2 червня відбулася нарада щодо впорядкування вуличної торгівлі на території Вараської громади. У засіданні взяли участь представники Управління безпеки та внутрішнього контролю виконавчого комітету Вараської міської ради, Відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Володимирецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та районного відділу поліції.

Під час наради були обговорені майбутні заходи, направлені на боротьбу зі стихійною торгівлею, та відпрацьована взаємодія між органами місцевого самоврядування, державної влади та поліцією.

"У нас немає завдання притягнути якнайбільше до відповідальності, ми розуміємо яка ситуація у країні. Тому, хочемо убезпечити наших громадян? бо вони не завжди розуміють згубність та небезпеку для здоров'я. У літній період це вкрай актуально, бо продукти харчування можуть швидко псуватися. Однак, хочу закликати мешканців нашої громади не купувати продуктів у так званих стихійних торговців – це допоможе нам ефективніше боротися з цим явищем, яке, на жаль, поки є у нас. Адже попит породжує пропозицію", – говорить заступник начальника Управління безпеки та внутрішнього контролю виконавчого комітету Вараської міської ради – начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами Віталій Хирлюк.