• Головна
  • Новини
  • Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини

У понеділок 7 червня 2021 року відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини під головуванням міського голови Олександра Мензула. Під час засідання, у якому взяли участь представники структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради та навчальних закладів міста, було розглянуто сім питань.

Зокрема у порядку денному були питання про підтвердження місця проживання однієї неповнолітньої та двох малолітніх дітей для їх тимчасового виїзду за кордон, про доцільність встановлення опіки над двома малолітніми дітьми, позбавленими батьківського піклування, про взяття під соціальний супровід сім’ї, у якій виховується малолітня дитина, яка залишилась без батьківського піклування та інші.

Члени комісії брали активну участь в обговоренні питань щодо вирішення сімейних спорів. За результатами розгляду питань комісією прийняті компетентні та виважені рішення, направлені на забезпечення інтересів дітей, реалізації їх законних прав.

Підбиваючи підсумок, міський голова Олександр Мензул наголосив, що за будь-яких спорів між батьками інтереси та права дітей мають бути на першому місці.

За інформацією Служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради