• Головна
  • Новини
  • Жителі Вараша можуть розстрочити оплату повірки лічильників на чотири роки

Жителі Вараша можуть розстрочити оплату повірки лічильників на чотири роки

Мешканці багатоквартирних будинків Вараша мають змогу розстрочити оплату за повірку лічильників води на чотири роки. Таку можливість передбачили для людей, які не мають можливості здійснити оплату повірки приладів обліку одразу.

"Повірка лічильників води важлива, оскільки тільки після неї ми можемо довіряти цифрам, які показує прилад, і брати їх до уваги при нарахуванні оплати за спожиті абонентами об'єми гарячої та холодної води. Тому наше підприємство оголосило тендер, за результатами якого уклало договір із компанією "Метртехсервіс", котра здійснює повірку без демонтажу лічильників, а її вартість мешканці будуть сплачувати упродовж чотирьох років у складі додаткової абонентської плати. Для того, щоб скористатися цією можливістю, жителям Вараша потрібно написати заяву за адресою майдан Незалежності 1 або звернутися на електронну адресу kuzn_mkp@ukr.net», – говорить заступник директора КП "Вараштепловодоканал" Олексій Гаврилов.

Олексій Гаврилов також наголошує, що самостійне зняття пломби і демонтаж приладів обліку води суворо заборонені та є адміністративним правопорушенням. Розпломбування здійснюється виключно працівниками КП "Вараштепловодоканал".