• Головна
  • Новини
  • Експертна група з розробки Стратегії розвитку Вараської МТГ аналізувала роботу комунальних підприємств

Експертна група з розробки Стратегії розвитку Вараської МТГ аналізувала роботу комунальних підприємств

Відбулося чергове засідання експертної групи "Інфраструктура Вараської МТГ" у рамках діяльності Робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Вараської міської територіальної громади на період до 2027 року.

Члени експертної групи заслухали доповідь директора КП "Вараштепловодоканал" Юрія Трачука щодо стану справ підприємства та перспективи розвитку до 2027 року. За його словами на цей момент борг перед ВП "Рівненська АЕС" складає 115 млн грн. Водночас, у підприємства є і позитивні зміни.

"У зв’язку із прийняттям нових тарифів на тепло- та водопостачання для населення та підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності у березні цього року, ситуація на підприємстві отримала позитивну динаміку і вже із квітня місяця ми змогли отримати перші прибутки і можна говорити про те, що КП "Вараштепловодоканал" вийшло на самоокупність та прибутковість", - зауважив присутнім Юрій Трачук.

photo 2021 07 05 11 51 41

Також перед членами експертної групи виступив директор КП “БТІ” Роман Жданюк, який розповів про основні напрями діяльності підприємства. Стратегічнихми напрямками розвитку керівник вважає створення віддалених робочих місць для надання послуг з інвентаризації, а також надання послуг із землевпорядних робіт.