• Головна
  • Новини
  • Працівники Департаменту соціального захисту та гідності поділилися досвідом у наданні соціальних послуг з іншими громадами Рівненщини

Працівники Департаменту соціального захисту та гідності поділилися досвідом у наданні соціальних послуг з іншими громадами Рівненщини

Днями працівники Департаменту соціального захисту та гідності Вараської міської ради взяли участь в онлайн-консультації щодо планування та організації надання соціальних послуг для громад Рівненської області.

Захід відбувся у форматі двостороннього спілкування за участі начальника відділу соціальної роботи Вараського міського центру соціальних служб Наталії Шелкович, директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вараш Ольги Печончик, заступника директора департаменту, начальника відділу "Центр надання адміністративних послуг" Людмили Ковбасюк.

На консультації, до якої приєдналися Вараська, Костопільська, Здолбунівська та Бабинська громади, обговорювали теми виявлення осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах або мають найвищий ризик потрапляння у такі обставини, щодо розгляду заяв, звернень, повідомлень про надання соціальних послуг та ін.

Особливу увагу приділили питанню фінансування, залучення благодійних організацій до підтримки окремих верств населення.

"На онлайн-консультації наші працівники запропонували своє бачення надання соціальних послуг, зокрема створити карту мешканців громади. Ми також поділилися з колегами інформацією про те, що працюємо над створенням платформи на основі системи електронного документообігу. Координатор консультації відмітила наших працівників, оскільки вони виявили себе компетентними спеціалістами у сфері соціальних послуг", – зауважує директор Департаменту соціального захисту та гідності Світлана Осадчук.