• Головна
  • Новини
  • Депутати "земельної" комісії підтримали проєкти рішень про виділення ділянок для учасників АТО та церковної громади

Депутати "земельної" комісії підтримали проєкти рішень про виділення ділянок для учасників АТО та церковної громади

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Депутати розглянули майже сто питань порядку денного.

Левова частина з них стосувалася надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва будинків, гаражів, ведення особистого селянського господарства, встановлення орендної плати за користування земельними ділянками, затвердження технічної документації із землеустрою та ін.

1627040521482

23 липня члени комісії підтримали декілька проєктів рішень щодо відведення земельних ділянок у постійне користування комунальному підприємству "Благоустрій" для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу.

Також депутати проголосували за проєкти рішень щодо ннадання дозволів на розроблення проєктів землеустрою учасникам АТО/ОСС та надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування релігійній громаді вараської помісної церкви християн віри євангельської "Благодать".