• Головна
  • Новини
  • "Книжковий літній драйв": літературні зустрічі у бібліотеках Мульчиць та Вараша

"Книжковий літній драйв": літературні зустрічі у бібліотеках Мульчиць та Вараша

Вараська міська публічна бібліотека Департаменту культури, туризму, молоді та спорту запрошує усіх охочих на "Книжковий літній драйв", основою якого будуть зустрічі із українськими письменниками у різних куточках Вараської громади.

Уже 8 серпня о 15-й годині у бібліотеці села Мульчиці відбудеться зустріч із письменником Віктором Янкевичем. Він народився у Кременці Тернопільської області, навчався у Рівному. Є автором детективних романів і повістей "Тенета", "Копія", "Відплата", "Вбивство в бібліотеці на Ринку, 9", любовного роману "Останній лист".

До слова, місце для першої зустрічі організаторами "Книжкового літнього драйву" обрано не випадково – Мульчиці є одним із найвіддаленіших сіл від центру громади – міста Вараш. Друга зустріч із Віктором Янкевичем відбудеться вже 9 серпня о 17:30 у Вараській міській публічній бібліотеці (м-р Перемоги 23, м.Вараш).

1627998549624

У цій же бібліотеці 16 серпня 2021 року також заплановано зустріч із письменницею і волонтером Тамарою Горіхою Зернею, автором роману "Доця", який у 2019 році відзначено як книга року ВВС.

У планах Вараської міської публічної бібліотеки створити на базі бібліотек с.Мульчиці та с.Більська Воля центри для регулярних літературних заходів.