• Головна
  • Новини
  • Дмитро Ющук очолив Департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва

Дмитро Ющук очолив Департамент житлово-комунального господарства, майна та будівництва

Із 10 серпня розпорядженням міського голови директором Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва призначено Дмитра Ющука. Очільник департаменту також є депутатом Вараської міської ради (фракція "Європейська солідарність") та головою Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою.

"Першочергові завдання, які ставлю собі, як директору департаменту, це аналіз роботи комунальних підприємств, розподілення зон відповідальності між ними, максимальна автоматизація усіх процесів, вирішення питання по сміттєзвалищу (організація сортування сміття, його переробки тощо), вирішення питання щодо гуртожитків, їхнього статусу, для того, аби мешканці гуртожитків сплачували комунальні послуги за справедливими тарифами, раціональне використання комунального майна, створення доступного реєстру комунального майна, аналіз проєктно-кошторисних документацій для реалізації грантових проєктів та залучення інвестицій із зовнішніх джерел у Вараську громаду. Також одним із головних завдань є створення сприятливого інвестиційного клімату для потенційних інвесторів. Хочемо започаткувати таку програму, яку запровадили у міністерстві, як "інвестиційна няня", щоб потенційний інвестор прийшов до нас і ми зробили максимально такі умови, щоб бюрократичні перепони не заважали йому. Також відмічу, що поточну роботу ніхто не відміняв: найактуальніше питання зараз - підготовка громади до осінньо-зимового періоду", - зауважує директор департаменту.

Дмитро Ющук народився 21 квітня 1981 року у місті Костопіль Рівненської області. Здобув вищу освіту у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю "Інженер-електрик" та у Європейському університеті за спеціальністю "Економіка підприємства".

IMG 7207

Трудову діяльність розпочав у 2000 році на посаді електромонтера ІІІ розряду в Управлінні електричних мереж ДП "Рівненська АЕС". Також працював виконробом та заступником директора по виробництву у будівельній фірмі. Із 2010 року працював на посаді єгеря у Володимирецькій районній організації Українського товариства мисливців і рибалок, а у 2017 році був обраний на посаду голови Володимирецької районної організації Українського товариства мисливців і рибалок.

Одружений, разом з дружиною виховує трьох синів.