• Головна
  • Новини
  • КП "УК "Житлокомунсервіс" та ТзОВ "ПоліссяБудМонтаж" обслуговуватимуть багатоквартині будинки у Вараші

КП "УК "Житлокомунсервіс" та ТзОВ "ПоліссяБудМонтаж" обслуговуватимуть багатоквартині будинки у Вараші

Виконавчий комітет Вараської міської ради сьогодні затвердив результати конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків у місті Вараш. Переможцями визнано дві вараські компанії - комунальне підприємство "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс" обслуговуватиме 44 будинки, а ТзОВ "ПоліссяБудМонтаж" - 20 будинків.

Від інших учасників конкурсу претензій щодо його проведення не надходило. Працювати управителі розпочнуть із 1 листопада 2021 року.

За словами директора Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради Дмитра Ющука, від результатів конкурсу виграють передусім мешканці Вараша.

"Маємо велику надію на те, що ситуація покращиться для наших мешканців. Тариф став значно меншим", - зауважив Дмитро Ющук.

Договори обслуговування із компаніями-управителями будуть укладені на один рік із можливістю пролонгації на цей же термін. Водночас, як зауважує заступник міського голови і голова конкурсної комісії Ігор Воскобойник, мешканці можуть самоорганізуватися і переобрати управителя чи створити ОСББ.