• Головна
  • Новини
  • На деяких вулицях Вараша потрібно покращити безпеку пішоходів

На деяких вулицях Вараша потрібно покращити безпеку пішоходів

Вулиця Рівненська, а також перехрестя вулиць Соборної і Рівненської, Небесної Сотні і Лесі Українки потребують додаткових заходів задля організації безпеки пішоходів. Про це сьогодні наголосив депутатам Вараської міської ради під час засідання одинадцятої сесії директор КП "Міські електричні мережі" Станіслав Решетицький.

"На пішохідному переході на вулиці Рівненській немає світлофора, ним користується наш персонал із цеху теплових та підземних комунікацій і дачники. У години пік, уранці та ввечері, там доволі інтенсивний рух транспорту, в обидва боки. Перейти цей перехід дуже проблемно, навіть неможливо, до того ж насувається зима, а інтенсивний рух машин та пішоходів співпадає в один і той же час. Нещодавно навіть була ситуація, коли наші працівники переходили пішохідний перехід, один з автомобілів мало не здійснив наїзд на шістьох осіб, дивом встиг зупинитися", – розповідає директор підприємства.

У свою чергу необхідність покращити безпеку дорожнього руху на деяких вулицях також відмітив і міський голова м.Вараш Олександр Мензул.