• Головна
  • Новини
  • Дорогу до Білого озера у Вараській громаді будують удень і вночі

Дорогу до Білого озера у Вараській громаді будують удень і вночі

На території Вараської громади триває реконструкція дороги, що веде до Білого озера. Нині удень та вночі працює техніка на ділянці між селами Більська Воля та Рудка.

"Дорога стає вже якісною, можна порівняти із тою, що зроблена між містами Сарни та Рівне. Був тривалий процес підготовки, непрості перемовини, під час яких пригадано обіцянки місцевих і центральних органів влади. Я дуже радий, що процес зрушив із місця", – зазначив міський голова Вараша Олександр Мензул після інспекції будівельного процесу.

Цьогоріч заплановано відремонтувати найбільш проблемні ділянки дороги та провести організаційно-планувальні роботи на всій протяжності дороги між селами Стара Рафалівка та Рудка Вараської громади.

163169

"Проєкт розрахований на реалізацію до кінця будівельного сезону 2022 року. Але динаміка процесів, що зараз відбувається на об'єкті, дозволяє нам, із певною обережністю, говорити про його ймовірну здачу в експлуатацію із випередженням будівельних графіків", – зауважує речник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Дмитро Леонтіюк.