• Головна
  • Новини
  • "Бюджетна" комісія розглянула зміни до бюджету Вараської громади

"Бюджетна" комісія розглянула зміни до бюджету Вараської громади

Відбулося засідання Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики Вараської міської ради.

Передусім депутати розглянули прогноз бюджету громади на 2022-2024 роки. Зокрема, начальник Фінансового управління виконавчого комітету Валентина Тацюк доповіла присутнім, що у 2022 році розмір так званої реверсної дотації збільшиться порівняно із нинішнім роком. Із бюджету Вараської громади до державного бюджету вилучать 119 млн 934 тис. 200 грн.

0282

Тривалий час члени комісії розглядали проєкт рішення про внесення змін до бюджету громади на 2021 рік. Також депутати підтримали надання дозволу для лікарні у зберіганні з можливістю використання спеціалізованого медичного обладнання.

0254

0270

Затим, через відсутність кворуму на засіданні, члени комісії заслухали інформацію від доповідачів про внесення змін до комплексної програми "Розумна громада", про передачу майна з балансу Управління містобудування, архітектури та капітального будівництва до Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва, про надання дозволу КП "Благоустрій" на укладення договору фінансового лізингу на придбання комунальної техніки та ін. Також обговорили звернення депутата міської ради Ольги Кравчук про виділення коштів на капітальний ремонт гуртожитків №1,2,3 і проєкт рішення про реорганізацію Вараської гімназії шляхом приєднання до Вараського ліцею №2.

0276