• Головна
  • Новини
  • "Комунальна" комісія розглянула питання напередодні сесії

"Комунальна" комісія розглянула питання напередодні сесії

Відбулося засідання Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради. Депутати розглянули 13 питань порядку денного.

Насамперед обговорили питання щодо реорганізації Вараської гімназії шляхом приєднання до Вараського ліцею №2. На думку членів комісії воно потребує детальнішого вивчення та опрацювання.

Також 23 вересня депутати тривалий час розглядали проєкт рішення про надання дозволу для Вараської багатопрофільної лікарні у зберіганні з можливістю використання спеціалізованого медичного обладнання. Обговорення завершилося підтримкою проєкту рішення і рекомендацією до голосування на сесії.

IMG 0329

Інші питання комісії стосувалися передачі в оренду комунального майна, скасування рішення виконавчого комітету про порядок розробки, видачі та затвердження технічних умов на приєднання до мереж централізованого теплопостачання, водопостачання та водовідведення міста Вараш, надання дозволу на придбання комунальної техніки для КП "Благоустрій", передачу майна від одного комунального підприємства до іншого тощо.

Відмітимо, що чергове засідання сесії Вараської міської ради відбудеться 24 вересня.