• Головна
  • Новини
  • "Мріємо та діємо": під час онлайн-зустрічі обговорювали розвиток молодіжного підприємництва

"Мріємо та діємо": під час онлайн-зустрічі обговорювали розвиток молодіжного підприємництва

У рамках програми "Мріємо та діємо" Управління економіки та розвитку громади виконавчого комітету Вараської міської ради організувало для представників Вараської громади онлайн-зустріч щодо можливостей навчальних заходів із розвитку підприємництва серед молоді.

Участь у зустрічі взяли заступник міського голови Дмитро Стецюк, начальник відділу молодіжних ініціатив Анастасія Антонюк, депутат міської ради, засновник ГО "Комітет підприємців Кузнецовська" Віра Литвин, голова ГО "Кузнецовська асоціація захисту прав підприємців" Наталія Калуш, начальник відділу підприємницької діяльності та агросектору економіки Оксана Ковальчук та підприємці Юрій Сьох і Тетяна Орешко.

IMG 0397

"Ми обговорювали організацію майбутніх заходів для навчання нашої молоді економічній грамотності, основам підприємництва, тематику цих тренінгів, майстер-класів для молодих людей 19-35 років. Це перший етап - починаємо з основ. Наступний етап – відбудуться вже підприємницькі кемпи, де розроблятимуться конкретні бізнес-ідеї, для реалазації яких можна буде залучати гранти", – зауважує Дмитро Стецюк.

IMG 0393

Відмітимо, що за програмою "Мріємо та діємо" для молоді Вараської громади влітку відбулися тренінги "Всі різні - всі свої". Також упродовж 2-3 жовтня у Вараші відбудеться тренінг із активації молодіжної роботи. Учасників навчитимуть створювати дієві молодіжні організації, поліпшити роботу Молодіжної ради. Форма для реєстрації участі в тренінгу за посиланням: https://forms.office.com/r/Va4tVeWQZ9