• Головна
  • Новини
  • "Земельна" комісія обговорювала проблемні земельні ділянки

"Земельна" комісія обговорювала проблемні земельні ділянки

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Комісія розглянула 39 питань, а також включила до порядку денного додаткові питання.

1 жовтня члени комісії розглянули низку питань, що стосувалися питань надання земельних ділянок для учасників АТО/ООС, надання земельних ділянок у сільських місцевостях, щодо затвердження структури Вараського центру соціальних служб та клопотання щодо можливого поділу земельної ділянки в районі автовокзалу.

Насамперед члени комісії розглянули проєкт рішень щодо затвердження структури Вараського центру соціальних служб, яке не було підтримане на попередній сесії Вараської міської ради. Директор центру Світлана Пашко доповіла присутнім, що у зв’язку зі створенням Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при Вараському центрі соціальних служб та для його повноцінного функціонування пропонується ввести 3 посади спеціалістів, які будуть працювати в Денному центрі, а саме: завідувач, психолог, юрисконсульт. Депутати взяли дане питання до відома.

IMG 0546
Опісля членами комісії та присутніми відбулося активне обговорення клопотання підприємців, що працюють у районі автовокзалу, стосовно можливого поділу земельної ділянки, де вони ведуть діяльність.

IMG 0549
Після бурхливого обговорення вирішено, що дане питання буде додатково розглядатися працівниками виконавчого комітету Вараської міської ради задля винайдення прийнятних для усіх сторін шляхів вирішення ситуації.


Загалом, майже усі питання, які були розглянуті під час засідання, були підтримані, лише деякі з них винесені на розсуд сесії.