• Головна
  • Новини
  • У колишньому приміщенні ВТВК розміститься сервісний центр Пенсійного фонду України

У колишньому приміщенні ВТВК розміститься сервісний центр Пенсійного фонду України

Приміщення, де донедавна розміщувалося КП "Вараштепловодоканал", незабаром буде передано на баланс Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради.

У будівлі на майдані Незалежності 2 уже розміщено працівників департаменту, Відділ архітектури та містобудування, Відділ державного архітектурно-будівельного контролю, Управління безпеки та внутрішнього контролю, Службу у справах дітей.

На першому поверсі розміститься Вараський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) ГУ Пенсійного фонду України у Рівненській області. До слова, для потреб відвідувачів уже облаштовано спеціальний підйомник.

1633356979061

Фасад будівлі заплановано відремонтувати наступного року. Нинішній стан фасаду зумовлений тим, що у балансоутримувача не було коштів для ремонту.

"Нині ця будівля іще на балансі КП "ВТВК". До недавнього часу у них не було можливості зробити ремонт. Основною причиною, зокрема, було те, що багато років комунальне підприємство перебувало на межі банкрутства. Лише останній квартал вони мають прибуток – у зв’язку з тим, що ми їм затвердили економічно обґрунтовані тарифи. Отже, готуємо проєкт рішення про передачу цього приміщення на баланс Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва. Плануємо виділити кошти для ремонту наступного року. Замовимо проєктно-кошторисну документацію, а відділ архітектури, у свою чергу, визначить стиль", – зауважує заступник міського голови Ігор Воскобойник.

Відмітимо, що КП "Вараштепловодоканал" із липня 2021 року розташовується за адресою м-р Вараш 25 В.