• Головна
  • Новини
  • У Вараші ремонтують бетонне покриття автостоянок та пішохідних доріжок

У Вараші ремонтують бетонне покриття автостоянок та пішохідних доріжок

Працівники комунального підприємства "Благоустрій" виконують роботи із бетонування громадських місць та автопарковок у м.Вараш. Наприкінці минулого тижня розпочато роботи із бетонування стоянки для автомобілів біля будинку м-р Вараш 7.

Кошторисну документацію для проведення ремонту виготовили заздалегідь, адже було відповідне доручення міського голови Олександра Мензула, що ґрунтувалося на зверненнях мешканців і депутатів міської ради. За словами заступника міського голови Ігоря Воскобойника, під час внесення змін до бюджету громади на виконання робіт передбачили кошти.

1633359105094

"У нас були заплановані роботи із бетонування, чекали фінансування. Підприємству виділено 1 млн грн. Розпочали працювати у найбільш проблемному місці, на яке також окрему увагу звертав Олександр Мензул, – стоянка для автомобілів м-р Вараш 7", – зауважує директор КП "Благоустрій" Юрій Сергійчук.

1633359105069

Заплановано зробити ремонт покриття автостоянок біля закладу дошкільної освіти №7; будинків м-р Вараш 27, 26А, м-р Перемоги 15.

Також передбачено виконати бетонні роботи доріжок біля будинків м-р Будівельників 19 та 32, пішохідних доріжок біля будинків м-р Вараш 14 та 6.