Вітаємо жителів с.Заболоття із Днем села!

Шановні жителі села Заболоття! Щиро вітаю Вас з Днем села!

День народження села – це особливе свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язує минуле, теперішнє та майбутнє. У такі свята, кожен відчуває себе частиною великої родини.

Село Заболоття сьогодні це сучасне українське село з чепурними будинками та мальовничою природою. Тут проживають добрі, щирі, працьовиті люди. Їх щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на шану та повагу. Адже успіхи села – це насамперед успіхи його жителів.

Із початком будівництва РАЕС та міста, починаючи з 1973 року і до сьогодні, історія села Заболоття нерозривно пов’язана з історією міста та РАЕС. Тут будувалися будинки, розвивалася інфраструктура, переважна більшість мешканців села працювала і працює в місті та на РАЕС.

Завдяки впровадженню в Україні реформи децентралізації, приєднання у 2018 році села Заболоття до міста Вараш, дало можливість селу краще розвиватися, ефективніше вирішувати економічні та соціальні проблеми.

У День народження Заболоття від усієї душі бажаю процвітання, а всім його мешканцям міцного здоров’я, щастя, миру, добробуту та успіхів у всіх починаннях на благо села, Божого благословення. Хай любов і злагода живуть у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх у згуртовану і небайдужу громаду.

Зі святом!

Із повагою міський голова м.Вараш Олександр МЕНЗУЛ