• Головна
  • Новини
  • "Гуманітарна" комісія підтримала проєкт рішення щодо затвердження структури Вараського міського центру соціальних служб

"Гуманітарна" комісія підтримала проєкт рішення щодо затвердження структури Вараського міського центру соціальних служб

Відбулося засідання Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту Вараської міської ради. Члени комісії розглянули шість питань порядку денного, два з яких було запропоновано внести до порядку денного головою комісії Яною Горегляд (фракція "Європейська солідарність").

12 жовтня комісія розглянула проєкти рішень щодо внесення змін до установчих документів Департаменту культури, туризму, молоді та спорту, додаткові заходи щодо кадрового забезпечення закладів освіти Вараської громади, внесення змін до установчих документів навчально-виховного комплексу "дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I ступеня" №10, затвердження структури Вараського міського центру соціальних служб, а також про безоплатну передачу майна з балансу Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради на баланс виконавчого комітету Вараської міської ради і навпаки.

IMG 1272

Усі питання були опрацьовані та вивчені депутатами заздалегідь, майже до усіх питань ними було озвучено зауваження та пропозиції для усунення недоліків.

Задля приведення установчих документів закладів дошкільної освіти у відповідність до вимог чинного законодавства України та врахувавши і опрацювавши зауваження, що були озвучені на попередніх засіданнях комісії, Управління освіти надало на розгляд комісії проєкт рішення щодо внесення змін до установчих документів навчально-виховного комплексу "дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I ступеня" №10 Вараської міської ради. Члени комісії підтримали даний проєкт.

IMG 1282

Також депутати підтримали і проєкт рішення щодо затвердження структури Вараського міського центру соціальних служб, а саме введення трьох одиниць для забезпечення роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Загалом, усі питання були підтримані членами комісії та були підтримані до голосування під засідання сесії Вараської міської ради.