Вітаємо жителів с.Мульчиці з Днем села!

Шановні жителі села Мульчиці! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня села та храмового свята – Покрови Пресвятої Богородиці.

Відзначення Дня села символізує любов та повагу до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури. Село Мульчиці має свою історію, звичаї, обряди.

Найбільшим багатством села є люди – щирі, привітні та гостинні. Саме історія пращурів, притаманні жителям села Мульчиць – мужність, працелюбність, оптимізм, віра в добро і справедливість, багато в чому сприяли зростанню та розвитку вашої маленької батьківщини. Ваше уміле господарювання, любов до рідного села дали змогу йому розвиватися, розбудовуватися та оновлюватися.

Varash mulchitsi1 1

Вірю, що завдяки впровадженню в Україні реформи децентралізації та приєднанню села до міста Вараш, життя його мешканців ще більше покращиться, дасть змогу краще розвиватися, ефективніше вирішувати економічні та соціальні питання.

У цей святковий день, від щирого серця зичу вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання на благо села та його мешканців. Нехай незгасне світло віри і високе покровительство Пресвятої Богородиці буде завжди із вами та вашими родинами.

Зі святом!

Із повагою міський голова м.Вараш Олександр Мензул