• Головна
  • Новини
  • "Вараштепловодоканал" у трійці лідерів серед українських підприємств

"Вараштепловодоканал" у трійці лідерів серед українських підприємств

Уперше в історії існування КП "Вараштепловодоканал" (колишнє КМКП) підприємство увійшло у лідери серед українських установ за показниками успішності роботи.

Згідно з інформацією, опублікованих Національним бізнес-рейтингом, КП "ВТВК" посіло перше місце серед підприємств Рівненщини у номінації "Фінансові показники успішної діяльності" та третє місце серед підприємств України за показником "Власний капітал" у рейтинговій програмі "Бізнес року – 2021".

Як зазначає директор комунального підприємства Юрій Трачук, відзначення у рейтингу свідчить про прозорість, результативність та ефективність роботи підприємства.

"НБР здійснює рейтинг підприємств незалежно від нашого бажання – тобто ми не направляли якихось заявок і тим більше не сплачували жодних коштів. Серед показників, згідно з яких формувався рейтинг, динаміка зростання, боротьба із заборгованостями та фінансовий стан підприємства. Усі цифри перевіряє комп’ютерна програма, вносить їх у певну базу та на підставі результатів формує рейтинг. У нашому випадку можна з приємністю говорити про те, що ми вперше здобули "бронзу" на національному рівні, обігнавши величезні компанії великих міст України та ми стали першими у Рівненській області", – сказав директор "ВТВК".

2 5440512396139434371 page 001

Національний бізнес-рейтинг – представництво міжнародного Союзу Національних бізнес-рейтингів в Україні, який об'єднує оргкомітети Національних бізнес-рейтингів у країнах Європи та Азії, визначає міжнародні принципи рейтингування, ініціює програми нагородження та організовує масштабні заходи для підприємців.

Це об'єктивний інформаційний ресурс про підприємства для внутрішнього використання (прийняття управлінських рішень) і для зовнішніх користувачів (інвесторів, держави, банків, страхових компаній, ЗМІ тощо).

Національний бізнес-рейтинг демонструє рівень успішності та стабільності підприємств України серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності, географією роботи.