• Головна
  • Новини
  • Лабораторія вараської лікарні поповнилася новим обладнанням

Лабораторія вараської лікарні поповнилася новим обладнанням

До Вараської багатопрофільної лікарні сьогодні прибула друга партія нового обладнання. Три мікроскопи, автоматичний біохімічний аналізатор, цифрова охолоджувана камера зі CCD-датчиком поповнять лабораторію лікарні.

За словами директора медичного закладу Тетяни Латишенко, це обладнання працівники лабораторії мріють уже декілька років.

1801

"Сьогодні ми зустріли другу партію обладнання, на якому вже давно воліють працювати лаборанти нашої клінічної лікарні. Воно відповідає тому переліку потреб, який ми складали із колегами, і прийняття якого нам погодили депутати міської ради. Завдяки цьому обладнанню аналізи будуть якіснішими", – сказала директор Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Латишенко.

1800

Також упродовж двох днів у лікарні працюватиме фахівець, що налагоджуватиме роботу апаратури, яка прибула сьогодні та попереднього тижня, і навчатиме, інструктуватиме працівників медзакладу.1798

Відмітимо, що 20 жовтня до вараської лікарні прибули апарати ультразвукової діагностики, відеоларингоскопи, шприцові насоси, дефібрилятори-монітори, операційні столи та ін.