У багатоповерхових будинках Вараша модернізують ліфти

У вараських багатоповерхівках триває процес модернізації пасажирських ліфтів.

Ремонтні роботи виконуються у рамках "Програми розвитку і реалізації питань нового будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів житлового фонду та інфраструктури Вараської міської територіальної громади на 2020-2022 роки".

IMG 1379111111

"На цей час відремонтовано ліфти у будинках м-р Вараш 5 (під’їзди 1 та 2), м-р Вараш 45Б (1-й під’їзд), м-р Перемоги 16 (3-й під’їзд). Відбувся позачергово-технічний огляд, перевірка й запуск у роботу. У планах провести модернізацію ще трьох ліфтів по м-р Перемоги 14 (1-3 під’їзди). Уже виготовлено проєктно-кошторисну документацію, наразі відбувається державна будівельна експертиза, яка необхідна для виконання робіт із модернізації", – зауважив начальник Відділу будівництва Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Анатолій Катрук.

33389

За словами начальника відділу, всі нові ліфти комплектуються сучасним обладнанням: блоком частотного регулювання і контролю закриття/відкриття дверей кабіни ліфта, який забезпечує плавність цього процесу; блоком частотного регулювання і контролю руху ліфта.