• Головна
  • Новини
  • РАЕС запроваджує спеціальні умови відвідування соціальних об’єктів

РАЕС запроваджує спеціальні умови відвідування соціальних об’єктів

За рішенням штабу Рівненської АЕС з проведення карантинних заходів щодо запобігання COVID-19 на об’єктах соціальної інфраструктури електростанції діятимуть спеціальні обмеження.

На період дії "червоного рівня" епідемічної небезпеки, запровадженого на Рівнещині з 26 жовтня, заборонено відвідування спортивних залів, плавального басейну "Енергетик", Палацу культури, реабілітаційно-спортивного комплексу та проведення культурних й спортивних масових заходів при відсутності у всіх відвідувачів "зелених" COVID-сертифікатів або негативного результату тестування на СОVID-19 методом ПЛР, яке проведено не більш як за 72 години.

DSC 9695

Наразі ж згадані заклади не функціонують для відвідувачів, до моменту отримання всіма співробітниками "зелених" COVID-сертифікатів. Така ж ситуація у профтехучилищі РАЕС, а поки ж освітній процес там відбуватиметься з використанням технологій дистанційного навчання.

Також тимчасово призупинено відвідування інформаційного центру РАЕС "Полісся", проведення екскурсій на територію електростанції та її об’єкти.

За повідомленням Управління інформації і зв'зків з громадськістю РАЕС