• Головна
  • Новини
  • "Гуманітарна" комісія заслухала досвід директорів закладів освіти щодо децентралізації

"Гуманітарна" комісія заслухала досвід директорів закладів освіти щодо децентралізації

Відбулося засідання Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту Вараської міської ради. 

Депутати розглянули 7 питань порядку денного та листи Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради.

Передусім, 5 листопада, члени комісії заслухали інформацію директора Вараського ліцею №5 Руслана Пашка та керівника НВК №10 Тетяну Мороченець щодо досвіду роботи в умовах децентралізованого бухгалтерського обліку.

Також на комісії були розглянуті зміни до проєктів рішень щодо затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, щодо затвердження комплексної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та затвердження програми в новій редакції.

Депутати одноголосно підтримали питання стосовно внесення змін до установчих документів Вараського інклюзивно-ресурсного центру Вараської міської ради Рівненської області.

гум.ком2

Після тривалої дискусії члени комісії вирішили зняти з порядку денного проєкт рішення щодо визнання конкурсу на посаду директора Мульчицького ліцею Вараської міської ради таким, що не відбувся.

"Члени конкурсної комісії врахували всі документи, які були подані кандидатами та допустили їх до участі в конкурсі, кожен мав можливість обирати білет і отримали відповідні результати. Конкурс проходив прозоро та відкрито, переглянути, як проходив конкурс можна було на сайті Вараської міської ради. Члени конкурсної комісії є фахівцями", – пояснює голова комісії Яна Горегляд (фракція "Європейська солідарність").