• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул та Віталій Коваль оглянули стан ремонту дороги на території Вараської громади [ВІДЕО]

Олександр Мензул та Віталій Коваль оглянули стан ремонту дороги на території Вараської громади [ВІДЕО]

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль оглянули стан ремонтних робіт дороги до Білого озера, що триває із початку серпня 2021 року.

10 листопада очільник громади та очільник області ознайомилися зі станом робіт на ділянках біля с.Більська Воля, с.Рудка та неподалік с.Собіщиці.  

"Сьогодні частина дороги вже відремонтована. Дуже добре, що роботи розпочалися із найгіршої ділянки - у с.Рудка. За фактом нині там майже ідеальна дорога, залишається лише деякі роботи з кінцевого оформлення дорожнього полотна. Попри це вона вже придатна до користування, всі приємно вражені. Також мені приємно, що у нас є співправця з виконавчими органами Рівненської області – наші звернення чують, наші рекомендації враховують", – зауважив Олександр Мензул.

1636627112370

Фото Департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської ОДА

За словами очільника Вараської громади, передбачаючи зростання інтересу туристів наступного року, уже зараз необхідно підготувати низку правил, організаційних документів, котрі врегулюють перебування відпочиваючих на території Білого озера. Також громада має подбати про вивезення сміття, організацію санвузлів, місця для паркування авто.

"Маємо використати приклад наших сусідів, котрі розробили правила щодо перебування біля озера Світязь і яких всі дотримуються", – сказав міський голова.