Із Днем Гідності та Свободи, громадо!

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Ця пам’ятна дата об’єднала дві знакові події у новітній історії України – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Цього дня ми вшановуємо патріотизм і мужність співвітчизників, які у ті роки стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору. А також вшановуємо новітніх Героїв – Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

2676

Із нагоди свята щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю та наше мирне життя, незалежність і територіальну цілісність України.

Бажаю всім мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні!

Із повагою міський голова м.Вараш Олександр МЕНЗУЛ

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook - до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!