• Головна
  • Новини
  • "Комунальна" комісія обговорювала встановлення дитячих майданчиків на території Вараської громади

"Комунальна" комісія обговорювала встановлення дитячих майданчиків на території Вараської громади

Відбулося засідання Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради. До порядку денного було включено 5 питань, однак депутати вирішили додати ще два.

Насамперед, депутати розглянули питання щодо внесення змін до Програми співфінансування ремонтів багатоквартирних житлових будинків у Вараській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки. Зокрема, члени комісії запропонували зміни щодо підтверджуючих документів для одержання коштів співфінансування.

Інші питання порядку денного стосувалися проєктів рішень щодо передачі в оренду комунального майна, включення до Переліку другого типу об’єкта нерухомого майна комунальної власності та передачу його в оренду без проведення аукціону, затвердження Програми забезпечення ефективного управління майном, що належить до комунальної власності Вараської міської територіальної громади, на 2022-2024 роки. Члени комісії підтримали їх.

IMG 2783

Також було обговорено питання щодо встановлених дитячих майданчиків у Вараській громаді. Нагадаємо, у рамках Комплексної програми благоустрою та розвитку комунального господарства на 2021-2025 роки у Вараській громаді заплановано облаштувати за кошти платників податків 19 ігрових та спортивних комплексів і вісім гойдалок. Нещодавно у селах Вараської громади було встановлено нові дитячі майданчики.

Директор КП "Благоустрій" Юрій Сергійчук повідомив членам комісії про виконані роботи та заплановані встановлення дитячих майданчиків – за його словами, один із них буде встановлено у с.Озерці.

Опісля відбулося обговорення щодо місця встановлення новорічної ялинки у м.Вараш та локацій для запланованих новорічних заходів. Депутатами було вирішено також заслухати думку громади під час спільного обговорення щодо новорічних та різдвяних свят у Вараській громаді, яке відбудеться 23 листопада.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!