• Головна
  • Новини
  • "Бюджетна" та "соціальна" комісії на спільному засіданні розглянули програму "Здоров’я"

"Бюджетна" та "соціальна" комісії на спільному засіданні розглянули програму "Здоров’я"

Відбулося спільне засідання Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики та Комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я Вараської міської ради.

Депутати розглянули проєкти рішень щодо затвердження Програми забезпечення ефективного управління майном, що належить до комунальної власності Вараської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердження комплексної програми "Здоров'я" на 2022-2025 роки і звіт щодо виконання бюджету Вараської міської територіальної громади за дев’ять місяців 2021 року. Усі питання були розглянуті та підтримані членами комісій.

2860

24 листопада під час розгляду проєкту рішення щодо затвердження комплексної програми "Здоров'я" на 2022-2025 роки депутат Марія Левченко (фракція "Сила людей") запропонувала збільшити видатки на програму боротьби з онкологічними захворюваннями та низку інших уточнень. Пропозицію колеги депутати підтримали та запропонували розглянути під час пленарного засідання сесії Вараської міської ради, що відбудеться у п’ятницю, 26 листопада.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!