• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул озвучив проблемні питання медичної сфери Вараської громади на зустрічі з міністром охорони здоров'я

Олександр Мензул озвучив проблемні питання медичної сфери Вараської громади на зустрічі з міністром охорони здоров'я

Днями міський голова м.Вараш Олександр Мензул взяв участь у засіданні круглого столу "Підвищення спроможності закладів охорони здоров’я в регіонах через подолання диспропорції їх розвитку".

Організували захід Міністерство охорони здоров’я, Асоціація малих міст України та Національний інститут стратегічних досліджень. Круглий стіл було присвячено питанням фінансування та функціонування системи охорони здоров’я на рівні територіальних громад, сфери кадрового забезпечення галузі охорони здоров’я на регіональному рівні, питання закупівлі ліків та ефективного управління майном закладів охорони здоров’я.

IMG 0111

Під час заходу голови громад ставили проблемні питання, які після опрацювання працівниками асоціації буде спрямовано до Міністерства охорони здоров’я для вирішення.

У подальшому асоціацією заплановано організацію спільних тематичних заходів із Міністерством освіти і науки, Міністерством цифрової трансформації, за участю профільних міністрів та голів громад.

Запрошуємо ознайомитися із матеріалами круглого столу:

Підвищення конкурентоспроможності закладів охорони здоров'я та забезпечення додаткових гарантій для медичних працівників

Шляхи подолання диспропорції кадрового забезпечення галузі охорони здоров'я на регіональному рівні

Програма медичних гарантій 2022

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!