• Головна
  • Новини
  • На засіданні виконавчого комітету заслухали звіт щодо виконання бюджету Вараської громади

На засіданні виконавчого комітету заслухали звіт щодо виконання бюджету Вараської громади

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Під час засідання розглянуто 28 питань – 9 питань щодо опіки та піклування, а також батьківських прав було вирішено додати до порядку денного.

Члени виконавчого комітету 25 листопада заслухали звіт щодо виконання бюджету Вараської міської територіальної громади за дев’ять місяців 2021 року. Так, уперше бюджет громади недоотримав майже 2 млн грн. Водночас, у порівнянні з аналогічних періодом минулого року, доходи громади збільшилися на 23%.

2891

За словами начальника фінансового управління Валентини Тацюк, до кінця цього року показники щодо доходів мають збільшитися. Щодо видатків бюджету громади, то спостерігається невиконання. Водночас, заборгованості із виплати заробітної плати і соціальних виплат відсутні.

Також, у зв’язку зі змінами до законодавства і приведення у відповідність документів, було погоджено статут громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону "Вараська муніципальна варта".

Під час засідання ухвалені рішення щодо внесення змін до фінансових планів на 2021 рік Вараської багатопрофільної лікарні, Вараського центру первинної медичної допомоги, КП "Благоустрій", передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності, внесення змін до договору оренди індивідуально-визначеного нерухомого майна та низка рішень щодо опіки та піклування, а також батьківських прав.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!