• Головна
  • Новини
  • Депутати Вараської міської ради проголосували за звільнення заступника міського голови та сільського старости

Депутати Вараської міської ради проголосували за звільнення заступника міського голови та сільського старости

У Вараші сьогодні відбулося засідання 15 сесії Вараської міської ради, участь у якому взяли 30 депутатів.

Насамперед, депутати вирішили не розглядати питання, що стосувалися звітів заступників міського голови м.Вараш Романа Хондоки, Ігоря Воскобойника, Михайла Волинця, Дмитра Стецюка, керуючого справами виконавчого комітету Сергія Денеги та секретаря міської ради Геннадія Дерев'янчука й перенести заслуховування на інше засідання.

2900

Затим депутати Наталія Камінська, Артем Стецюк (фракція "За майбутнє"), Ольга Кравчук (фракція "Голос") виголосили депутатські запити щодо розширення проїжджих частин міждворових проїздів у мікрорайоні Будівельників, щодо незаконного проживання громадян у приміщенні амбулаторії у с.Заболоття відповідно; Ігор Саворона (фракція "Сила людей") щодо висвітлення інформації на сайті міської ради, секретар міської ради Геннадій Дерев'янчук стосовно створення на території громади національно-патріотичного виховання.

2906

Розгляд питань порядку денного розпочався із заяв про звільнення заступника міського голови Михайла Волинця, яку 28 голосами було задоволено, а також старости с.Мульчиці Миколи Кульковця (26 голосів "за").

2908

Після нетривалої перерви депутати продовжили розгляд питань, зокрема, затвердили комплексну програму "Здоров'я" на 2022-2025 роки, звіт щодо виконання бюджету Вараської міської територіальної громади за дев’ять місяців 2021 року, передали автобетонозмішувач із балансу КП "Вараштепловодоканал" на баланс КП "Благоустрій" та підтримали інші проєкти рішень, що стосувалися комунального майна, а також ухвалили низку рішень щодо "земельних" питань.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!