Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Це професійне свято тих людей, які є на першому рубежі з людьми між державою та громадою. Наше завдання реалізовувати всі побажання наших земляків, колег, для того щоб держава Україна була міцна та щаслива.

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що у наш час, попри труднощі, переймаються проблемами жителів громад.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного бути почутим. Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування і надалі залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Varash municipalityday

Бажаю від щирого серця — усім, хто працював і працює на благо громади, міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали вас, а професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі вашими порадниками в усіх добрих починаннях на благо громади і нашої держави!

Із найкращими побажаннями міський голова м.Вараш

Олександр МЕНЗУЛ

Читайте також:

Вараська громада одержала Почесну відзнаку Рівненської обласної ради

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!