• Головна
  • Новини
  • "Комунальна" комісія розглянула бюджетні запити комунальних установ

"Комунальна" комісія розглянула бюджетні запити комунальних установ

Відбулося засідання Комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою Вараської міської ради.

До порядку денного було включено 8 питань, а також додатково пропозицію члена комісії Дмитра Мохнара (фракція «За майбутнє»), який запропонував розглянути бюджетні запити на 2022 рік комунальної сфери, що була підтримана колегами-депутатами.

Перш за все, депутати розглянули проєкти рішень щодо затвердження Стратегії розвитку Вараської громади на період до 2027 року та Програми економічного і соціального розвитку Вараської громади на 2022 рік. Начальник відділу Управління економіки та розвитку громади Ірина Барабух доповіла присутнім про основні напрямки розвитку громади на період до 2027 року та основні засади та етапи розвитку соціально-економічно сфери на 2022 рік. Депутати підтримали дані проєкти рішень.

Затим, за пропозицією Дмитра Мохнара, депутати розглянули бюджетні запити на 2022 рік комунальної сфери, а саме Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва, КП «Благоустрій», КП «Вараштепловодоканал», УК «Житлокомунсервіс», а також Відділу архітектури та містобудування та Відділу держаного архітектурно-будівельного контролю. Під час розгляду члени комісії обговорювали можливі зміни до розглянутих бюджетних запитів на 2022 рік.
Також депутати розглянули та підтримали проєкти рішень щодо надання згоди на безоплатну передачу закінченого будівництвом об’єкта у комунальну власність Вараської міської територіальної громади, на безоплатну передачу закінченого капітальним ремонтом об’єкта у комунальну власність Вараської міської територіальної громади, погодження передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності без проведення аукціону, включення до Переліку другого типу об’єкта нерухомого майна комунальної власності та передачу його в оренду без проведення аукціону.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!