• Головна
  • Новини
  • "Бюджетна" комісія підтримала внесення змін до декількох програм

"Бюджетна" комісія підтримала внесення змін до декількох програм

Відбулося засідання Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики Вараської міської ради.

Передусім, депутати підтримали проєкти рішень щодо внесення змін до таких програм: "Громадський бюджет Вараської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки"; комплексної програми розвитку цивільного захисту Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки; міської програми з відзначення до державних, професійних та місцевих свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Вараською міською територіальною громадою на 2021-2025 роки.

На комісії розглянули проєкт програми розвитку земельних відносин Вараської міської територіальної громади на 2022-2026 роки. Так, депутат Вараської міської ради Володимир Грушевський (фракція "Голос") запропонував додати захід до розробки проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (прибудинкових територій).

бюджетна15121

Також 15 грудня депутати заслухали начальника Управління економіки та розвитку громади Ірину Барабух щодо Стратегії розвитку Вараської міської територіальної громади на період до 2027 року.

Питання щодо затвердження правил торгівлі на ринках, які розташовані на території Вараської міської територіальної громади було спрямовано на доопрацювання спільно з підприємцями.

Також на "бюджетній" комісії розглянули депутатське звернення щодо встановлення індивідуальних лічильників електроенергії у кімнатах гуртожитку №3 по м-р Будівельників та санітарного стану інших гуртожитків у цьому ж мікрорайоні.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!