• Головна
  • Новини
  • У вараському ЦНАПі навчають користуватися онлайн-послугами

У вараському ЦНАПі навчають користуватися онлайн-послугами

Для усіх жителів Вараської громади нагадуємо, що у Центрі надання адміністративних послуг функціонує куточок самообслуговування, який є платформою для навчання заявників як користуватися доступними онлайн-сервісами.

"Ми навчаємо наших відвідувачів у простій доступній формі отримувати електронні послуги на порталі "Дія". Усе чітко, просто і зрозуміло. Кваліфікований адміністратор на практиці крок за кроком продемонструє, що електронні послуги – це зручно і безпечно. Від Вас необхідно лише бажання та електронний цифровий підпис", – зазначає завідувач сектору "Адміністратор" Центру надання адміністративних послуг Людмила Шолом.

1640012831252 1

Крім того, варто зазначити, що в ЦНАПі будь-якому відвідувачу можуть допомогти встановити додаток "Дія", одержати електронні Сovid-сертифікати, за необхідності роздрукувати їх або надіслати на електронну пошту. Також, у рамках програми "єПідтримка", працівники ЦНАПу можуть проконсультувати та допомогти обрати послугу "єПідтримка" для одержання 1000 грн.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!