Вітаємо із Днем енергетика!

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі Вараської громади та Вараського району! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем енергетика!

Енергетика завжди була і залишається головною стратегічною передумовою розвитку економіки, основою забезпечення усіх видів життєдіяльності суспільства. Це – насамперед безпека країни і кожного з нас. Щоденна праця енергетиків забезпечує роботу промисловості, транспорту, зв’язку, комфортне життя наших громадян.

Сьогодні ми пишаємося висококласними фахівцями, які сумлінно виконують свої обов’язки у енергетичній сфері, іноді у надскладних умовах. Адже ми живемо в непрості часи, коли наша країна намагається отримати енергетичну незалежність. І це покладає на усіх вас ще більшу відповідальність.

Віримо у ваш професіоналізм та здатність впоратись з усіма поставленими перед вами завданнями.

У цей день, особливі вітання працівникам РАЕС з 40-річчям пуску енергоблоку №2, який став історичною подією не лише в житті міста, РАЕС, долях всіх тих, хто будував атомну станцію, брав участь в монтажі устаткування, обслуговуванні, а й України.

Від щирого серця бажаю вам бадьорості, оптимізму, нових яскравих звершень і процвітання. Нехай улюблена робота приносить радість та задоволення. Довгих років життя Вам і Вашим близьким. Здійснення всіх заповітних бажань та миру українській землі!

Нехай усвідомлення значимості вашої професії, відповідальності, що пов’язана з нею, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові трудові звершення на благо нашого краю та всієї України!

Зі святом!

Із повагою міський голова Олександр МЕНЗУЛ