Вараська громада в цифрах: 18 270 400 000

Саме таку кількість кВт⋅год електроенергії вироблено Рівненською АЕС у 2021 році. За повідомленням прес-центру ВП РАЕС цей обсяг електроенергії 108,3% від запланованого.

"Енергетика є основою економіки, а часи пандемії особливо гостро підтвердили, що від неї залежить усе суспільство і наш обов’язок забезпечувати стабільну та безпечну роботу атомних енергоблоків. 2021 рік став для колективу рівненських атомників періодом нових викликів та здобутків. Ми достроково виконали річний план із виробництва. Окрім цього нами успішно пройдено міжнародні перевірки, зокрема партнерську ВАО АЕС, завершено реалізацію чергового етапу впровадження технології "Holtec", розпочато передачу радіоактивних відходів для захоронення до спеціалізованої організації, налагоджено виробництво медичного кисню для лікарні міста-супутника, запроваджено біометричну верифікацію персоналу, реалізовано низку соціальних заходів – благодійних, спортивних, культурних та освітніх", – зауважує генеральний директор Рівненської АЕС Павло Павлишин.

Varash cifra18bln

Відмітимо, що упродовж останніх років РАЕС виробляє понад 19 млрд кВт год електроенергії, що складає 23% від виробництва атомними електростанціями Україні та 12,3% від загальної генерації в країні.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!