• Головна
  • Новини
  • Працівники медзакладів та комунальних підприємств Вараської громади підлягають обов’язковій вакцинації

Працівники медзакладів та комунальних підприємств Вараської громади підлягають обов’язковій вакцинації

Міністерство охорони здоров’я розширило дію наказу №2664 від 30 листопада 2021 року, який передбачає обов’язкову вакцинацію.

Відтак із 31 січня працівники органів місцевого самоврядування, закладів охорони здоров’я, комунальних підприємств, установ та організацій повинні будуть зробити обов'язкове щеплення проти COVID-19.

У разі відсутності вакцинації у працівників цих установ та організацій їх буде відсторонено від роботи без збереження заробітної плати. Виключення діятиме для тих, хто має протипоказання до вакцинації.

Нагадаємо, обов’язковим щепленням проти COVID-19 з 8 листопада підлягають працівники центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів, місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів, закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної, дошкільної, загальної середньої позашкільної освіти та також наукових установ незалежно від форми їх власності.

Із 9 грудня 2021 року цей перелік поповнили і працівники підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади. Також до наказу внесли співробітників установ, котрі надають соціальні послуги, закладів захисту прав дітей, реабілітаційних закладів і працівників підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

Varash vaccinationcenterdozvillia

До слова, Центр вакцинації населення від COVID-19 у Вараші працює у приміщенні Центру дозвілля за адресою м-р Будівельників 2А ("Лісова пісня"). Центр працює щодня із 8:00 до 16:00 без вихідних. Щеплення відбуваються вакцинами CoronaVac, Pfizer, Moderna.

Попередній запис для вакцинації відбувається у сімейного лікаря або за номером телефону (067) 678-76-32, або у порядку "живої" черги. Також усі ФАП та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19, вакцинація там відбувається за попереднім записом.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!