• Головна
  • Новини
  • У с.Сопачів Вараської громади роз'яснювали як правильно купатися в ополонці

У с.Сопачів Вараської громади роз'яснювали як правильно купатися в ополонці

Сьогодні в Україні православні та греко-католики відзначають Хрещення Господнє (Водохреща). Це релігійне свято є останнім з різдвяно-новорічного циклу.

У селі Сопачів Вараської громади зібралися охочі пірнути в освячену крижану воду. 19 січня на березі водойми чергували рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області та поліцейський офіцер Вараської громади задля допомоги у разі потреби.

22 0987

Відвідали і місце купання і представники виконавчої влади громади: заступник міського голови Роман Хондока, староста с.Сопачів Сергій Бойко, працівники Управління безпеки та внутрішнього контролю виконавчого комітету Вараської міської ради.

5422797765328615819

Задля уникнення нещасних випадків під час занурення в ополонку бійці ДСНС та працівники Вараських територіальних курсів ІІІ категорії Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області розповіли основні правила безпеки під час купання в ополонці. Також вони звернули увагу громадян на те, кому заборонено занурюватися, скільки часу можна перебувати у воді та що робити після купання.

717011

Окрім цього закликали дотримуватись правил поведінки на водоймах та розповсюдили серед людей відповідні пам’ятки сезонної тематику.

Світлини Управління безпеки та внутрішнього контролю ВК ВМР

Читайте також:

Правила безпечної поведінки на льоду та під час купання в ополонці

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!