В останній день січня розпочнеться Спартакіада РАЕС

Наприкінці січня на Рівненській АЕС розпочинається цикл спортивних змагань серед працівників структурних підрозділів електростанції, а також рятувальників та військових у залік 24 Спартакіади підприємства.

Спартакіада РАЕС організовується за 12 видами спорту з дотриманням усіх карантинних вимог. Змагання з шашок, волейболу, настільного тенісу, футзалу, стрітболу, гирьового спорту, пляжного волейболу, мініфутболу, плавання, шахів, баскетболу та стрільби триватимуть впродовж року відповідно до затвердженого графіку.

Новий спортивний сезон вже традиційно відкриватимуть з шашок. Перша гра та жеребкування відбудуться 31 січня у приміщенні Палацу культури ім. Лесі Українки. Підведення підсумків турніру заплановано на 4 лютого.

Переможці та призери цьогорічної Спартакіади РАЕС будуть нагороджені гідними грошовими винагородами та кубками.

Нагадаємо, у 2021 році переможем стала команда цеху теплової автоматики та вимірювань, друге місце вибороли спортсмени хімічного цеху та третю сходинку п’єдесталу посіла об’єднана команда служби контролю металу та 2-го Державного пожежно-рятувального загону.

За інформацією пресцентру ВП РАЕС ДП "НАЕК "Енергоатом"

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!