• Головна
  • Новини
  • Відбувся круглий стіл щодо поглиблення співпраці з громадою для підвищення безпеки суспільства

Відбувся круглий стіл щодо поглиблення співпраці з громадою для підвищення безпеки суспільства

Працівники Вараського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" та Вараського міського центру соціальних служб організували круглий стіл на тему "Поглиблення співпраці з громадою для підвищення безпеки суспільства".

27 січня розглянуто питання, що стосуються взаємодії в напрямку роботи з суб’єктами пробації. Наразі зусилля фахівців пробації та центру соціальних служб спрямовані на вирішення потреб правопорушників, основними із яких є пошук роботи, надання правової допомоги та здійснення соціального супроводу осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах.

269840784

Уже декілька років поспіль спільними зусиллями спеціалістів згаданих організацій організовується групова та індивідуальна робота з суб’єктами пробації для формування у них правильного світогляду, людських цінностей поведінки та стилю життя. Частиною роботи із особами, які перебувають у конфлікті із законом, є їх мотивування до змін: відмови від шкідливих звичок, подолання агресивної поведінки, пошуку шляхів вирішення проблем та набуття нових корисних навичок і вмінь.

Надзвичайно важливо консолідувати зусилля усіх державних та громадських організацій для підтримки осіб, які опинилися у конфлікті із законом, аби вберегти їх від повторного вчинення правопорушень.

Інформація та світлина ВРВФ ДЗ "Центр пробації"

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!