• Головна
  • Новини
  • "Земельна" комісія продовжила розгляд питань щодо відведення земельних ділянок у Вараській громаді

"Земельна" комісія продовжила розгляд питань щодо відведення земельних ділянок у Вараській громаді

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Комісія продовжила розглядати питання порядку денного, які не були обговорені під час попереднього засідання.

Зокрема, 28 січня члени комісії розглянули проєкти рішень, що стосувалися питань надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності у Вараській громаді тощо.

IMG 5900ком

Загалом, майже усі питання, які були розглянуті під час засідання, були підтримані та рекомендовані до прийняття на черговій сесії Вараської міської ради, лише декілька з них було повернуто на доопрацювання.
Також члени комісії підтримали пропозицію Олександра Чеха (Фракція "Слуга народу") організувати "виїзне" засідання комісії задля вирішення спірних питань.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!