• Головна
  • Новини
  • Вараські школярі можуть виграти грошові призи у творчому конкурсі

Вараські школярі можуть виграти грошові призи у творчому конкурсі

Рівненська АЕС оголошує організовує дитячо-юнацький конкурс творчості "Енергоатом Junior #АЕС_в_гармонії_з_довкіллям". Учням закладів освіти Вараша віком від 9 до 17 років запропоновано позмагатися у двох номінаціях.

Зокрема, охочі взяти участь у конкурсі можуть подати малюнок (живопис) або роботу декоративно-прикладного мистецтва, цифрової анімації чи цифрового малюнку. Призери будуть визначені за кожною номінацією в двох вікових категоріях.

"Кращі роботи відзначатимуться грошовими преміями та візьмуть участь у фінальному етапі міжрегіонального конкурсу, що відбудеться у вересні поточного року у м.Київ, де на переможців очікують цінні призи від організаторів", – зазначено у повідомленні пресцентру Управління інформації та зв'язків з громадськістю ВП РАЕС.

inHarmonyWithNPP

До участі допускається лише одна робота від кожного учасника. Творчі роботи необхідно подати до 15 квітня до інформаційного центру "Полісся" із вказівкою основних даних автора: ПІБ, школа й клас, мобільний номер. Телефон для довідок: 03636-2-34-43.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!