• Головна
  • Новини
  • Оновлений склад "житлової" комісії підтримав зміну статусу гуртожитків

Оновлений склад "житлової" комісії підтримав зміну статусу гуртожитків

Відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Вараської міської ради.

7 лютого члени комісії розглянули 27 питань порядку денного.

6019

Роман Хондока

На початку засідання голова комісії Роман Хондока зауважив, що засідання громадської комісії відбувається уперше цьогоріч та в оновленому складі.

"За дорученням міського голови Олександра Мензула склад комісії розширили, зокрема, вирішено включити по одному представнику від усіх депутатських фракцій Вараської міської ради", – зауважив заступник міського голови Роман Хондока.

Левова частка питань стосувалися надання житлових приміщень, взяття та зняття з обліку квартирних черг, зміну статусу кімнат, затвердження списків квартирних черг.

6003

Зокрема, розглядали і питання щодо зміни статусу гуртожитків у мікрорайонах Будівельників та Вараш на житлові будинки. Спільним рішенням комісії було підтримано зміну статусу гуртожитків за адресами м-р Будівельників 2 та м-р Вараш 40,42 та 44. Відмітимо, що Департаментом житлово-комунального господарства, майна та будівництва підготовлено відповідні проєкти рішень для розгляду членами виконавчого комітету Вараської міської ради.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!