Розпочав роботу оновлений Електронний кабінет водія

Головний сервісний центр МВС оновив Електронний кабінет водія.

За повідомленням Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Рівненській області, е-кабінет адаптовано для мобільних пристроїв, максимально захищений і стійкий до зовнішніх кіберзагроз. Дизайн відповідає візуальному стилю сервісних центрів МВС.

На цей момент Електронний кабінет водія містить наступні сервіси:

  • "Картка водія" відображає національне та міжнародне посвідчення водія
  • "Автопарк" відображає відомості про зареєстровані за фізичними особами транспортні засоби, відмітки про страховий поліс та належного користувача, історію реєстрацій авто
  • "Штрафи" відображає інформацію про штрафи за порушення ПДР, де користувачі будуть мати можливість їх оплачувати
  • "Електронна черга" – тут можна здійснити запис до електронної черги найбільш зручного для вас територіального сервісного центру МВС

У регіональному сервісному центрі запевняють, що упродовж декількох тижнів Електронний кабінет водія наповнюватимуть новими послугами. У повному обсязі роботу сервісу буде відновлено у другому кварталі цього року.

edriverservice1

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290 19 88.

Нагадаємо, у Вараській громаді працює муніципальний чат-бот СВОЇ, який поліпшує взаємодію громадян із виконавчою владою, Вараською міською радою. Viber або Telegram може автоматично повідомляти Вам новини Вараської громади, оголошення та іншу інформацію.

Підключайте! Viber https://cutt.ly/KbqHjdY Telegram http://t.me/smart_town_bot

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!