• Головна
  • Новини
  • Міський голова Вараша Олександр Мензул взяв участь у роботі колегії Рівненської ОДА

Міський голова Вараша Олександр Мензул взяв участь у роботі колегії Рівненської ОДА

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул сьогодні взяв участь у засіданні колегії Рівненської облдержадміністрації. Керівники виконавчої гілки влади Рівненщини, а також голови територіальних громад області обговорювали підсумки роботи галузей господарського комплексу, виконання місцевих бюджетів у 2021 році та організацію територіальної оборони.

Під час засідання заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко у своїй доповіді нагадав, що Міністерство розвитку громад та територій України, за результатами конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, одержаних від Європейського Союзу, визначило переможців. До переліку увійшли два проєкти області, участь в одному із них бере Вараська громада, а саме у проєкті Козинської територіальної громади "Розвиток підприємств у сфері сироваріння у громадах Рівненської та Волинської областей".

8707

Олександр Мензул під час засідання колегії

"Рівненщина увійшла до числа лідерів за двома програмами: "Сільський розвиток" – проєкт Козинської територіальної громади та "Розвиток людського потенціалу" - проєкт Рівненської Агенції регіонального розвитку. Це дасть можливість додатково залучити 28,3 мільйона гривень на регіональний розвиток", – зазначив Ігор Тимошенко.

Також на колегії згадали про те, що минулоріч 85 населених пунктів Рівненщини було під'єднано до широкосмугового Інтернету завдяки урядової "Інтернет-субвенції". Села Вараської громади також були залучені до реалізації проєкту: село Уріччя уже має доступ до всесвітньої мережі, також цьогоріч очікується підключення і села Березина.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!