"Бюджетна" комісія підтримала низку програм

Відбулося засідання Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики Вараської міської ради.

До порядку денного комісії було включено 10 питань. Окрім цього вирішено розглянути депутатське звернення Ігоря Саворони (фракція "Сила людей") щодо оподаткування і лист Вараського центру первинної медичної допомоги.

Насамперед, депутати розглянули проєкти рішень щодо Звіту про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Вараської міської ради за 2021 рік і внесення змін до плану діяльності Вараської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік. Вирішено підтримати проєкти і розглянути під час пленарного засідання сесії міської ради.

камінська

Наталія Камінська

Також члени комісії підтримали проєкт рішення щодо затвердження Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування у Вараській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки, передачі вартості із поліпшення об’єкта основних засобів, внесення змін до Програми розвитку і реалізації питань нового будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів житлового фонду та інфраструктури Вараської міської територіальної громади на 2020-2022 роки, програми розвитку та реалізації питань містобудування на території Вараської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, порядку надання одноразової матеріальної допомоги при народженні двійні, трійні і більше дітей одному з батьків та внесення змін до програми соціальної допомоги та підтримки мешканців Вараської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

IMG 7115

Інші питання, що були розглянуті під час засідання 21 лютого, були направлені на доопрацювання.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!