• Головна
  • Новини
  • Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про зміну статусу вараських гуртожитків

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про зміну статусу вараських гуртожитків

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. Члени комітету сьогодні розглянули 34 питання порядку денного.

Насамперед, ухвалено рішення щодо організації контролю використання бюджетних коштів. Утворена Економічна рада дозволить забезпечувати більш збалансований економічний та соціальний розвиток громади, раціональне, ефективне й прозоріше здійснення закупівель та запобігання проявам корупції у цій сфері.

7158

Також було прийнято рішення про створення "Центру крові" на базі Вараської багатопрофільної лікарні. Таким чином? медичний заклад матиме змогу розпочати процес отримання ліцензії для ведення даної діяльності.

Жваве обговорення серед членів виконкому викликало питання щодо внесення змін до рішення про організацію ведення самостійного бухгалтерського обліку та фінансової звітності в закладах загальної середньої освіти Вараської міської ради. Зокрема, член комітету Павло Павлишин висловив сумнів щодо необхідності утворення окремих бухгалтерій у ліцеях Вараша. У результаті голосування пропозиція не була підтримана членами виконавчого комітету. Міський голова Олександр Мензул доручив Управлінню освіти підготувати протилежне рішення щодо централізації бухгалтерського обліку навчальних закладів громади.

7147

Олександр Мензул

Також під час засідання 22 лютого членами виконавчого комітету було прийнято рішення щодо функціонального навчання керівного складу та фахівців Вараської громади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту у 2022 році, роботу зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Вараської міської ради за 2021 рік, організацію та проведення у Вараській громаді призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у 2022 році.

7174

Окрім цього ухвалено низку рішень, що стосуються внесення змін до договорів оренди майна комунальної власності, передачі в оренду комунального майна, встановлення тарифів на послуги з поводження із побутовими відходами для комунальних підприємств "УК "Житлокомунсервіс" та "Вараштепловодоканал" та зміни статусу гуртожитків за адресами: м-р Вараш 40, 42, 44 та м-р Будівельників 2.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!